fbpx

Često postavljana pitanja

Kako perete moj auto tamo gde je parkiran?

Magija! U redu, nije baš…
Naš tehničar može da opere vaš auto tamo gde je parkiran jer koristi specijalno sredtsvo za pranje koje ne ostavlja tragove vode na zemlji i pruža besprekornu čistoću vašeg automobila, a ujedno i ostavlja sloj brazilskog karnauba voska na površini auta. Nemojte pomešati ovu metodu sa suvim pranjem… Nije tako! Naš tehničar će naneti dovoljno sredstva na vaš auto kako bi osigurao da je u potpunosti podmazan i spreman za čišćenje. Budite uvereni da je ova metoda potpuno sigurna i da ne grebe i ne oštećuje karoseriju.
Za čišćenje unutrašnjosti, naš tehničar koristi snažni ručni akumulatorski usisivač. Utikač za struju nije potreban. Sve je zaista prilično jednostavno i osmišljeno da bude što lakše za Vas!

Kako funkcioniše ova tehnika pranja automobila?

SprayOn tehničari koriste premium američko sredstvo za pranje i voskiranje automobila u jednom procesu. Sredstvo je razvijeno tako da bezbedno uklanja prljavštinu i nečistoću bez oštećenja ili grebanja obojene površine. To je jedinstvena mešavina surfaktanata, brazilskog karnauba voska i sredstva za podmazivanje. Kada se naprska po površini vozila ono podiže prljavštinu sa površine i umota je sa lubrikantima i dodacima koji sprečavaju ogrebotine na površini. Nakon toga nečistoća se lako uklanja visoko kvalitetnim mikrofiber krpama. Sredstvo za podmazivanje omogućava da krpa lako klizi i skida nečistoću sa površine dajući vašem autu savršen izgled i sjaj kao i dugotrajnu impregnaciju. Sredstvo je biorazgradivo i Ph neutralno. Ono je napravljeno tako da pere i voskira površinu auta u jednom brisanju.

Da li tehničari donose sav potreban materijal i sredstva?

Naš tehničar će doći sa svim potrebnim alatom i sredstvima koji su neophodni za pranje vašeg auta. Ne treba mu pristup vodi ni električnoj energiji.

Koje delove Beograda uslužujete?

Zonu pranja možete pogledati ovde ( pokrivenost ). Mi marljivo radimo na tome da proširimo zonu na kojoj vršimo uslugu kako bi svi imali pristup čistom automobilu bez mnogo muke i gnjavaže.

Kako ćete pronaći moje vozilo?

Prilikom rezervacije na našem sajtu, napisaćete nam adresu, osnovne informacije o vašem vozilu (marka, boja, broj registarskih tablica), kao i dodatne informacije o parking mestu. Ako naš tehničar bude imao problema da pronađe vaš auto, pozvaće vas i zamoliti za pojašnjenje.

Da li moram da dođem do auta pre i nakon pranja?

Ako ste rezervisali i pranje unutrašnjosti, naš tehničar će vas pozvati kada bude stigao na zakazano pranje i zamoliti da dođete da otključate auto, kao i da zaključate kada se pranje završi. U slučaju da ste rezervisali samo spoljno pranje i platili karticom, vaše prisustvo ni pre ni posle pranja nije obavezno ali je poželjno da se upoznate sa našim tehničarem i uverite u kvalitet urađenog posla.

Koje je vaše radno vreme?

Naši tehničari rade od 8h – 17h tokom zime i od 8h – 19h tokom leta. Međutim, možemo napraviti izuzetak tokom zime i oprati vaš auto između 17h i 19h ako je auto parkiran u osvetljenoj garaži. 

Kako da znam kada je pranje mog automobila završeno?
Kada naš tehničar završi pranje pozvaće vas da dođete i zaključate auto.
Nakon pranja imaćete mogućnost da napišete komentar i date ocenu za našeg tehničara. Oni bi voleli da čuju kako ste zadovoljni njihovim radom!
Kako pristupate unutrašnjosti mog vozila?

Za prisup unutrašnjosti naš tehničar će vas pozvati kada stigne do vozila i zamoliti da otključate auto. Ne ostavljate ključ našem tehničaru već ostavite auto otključan dok se pranje ne završi.

Da li možete oprati i teško zaprljana vozila?

Našom metodom pranja može se oprati skoro svako standardno zaprljano vozilo. Međutim, ako vam je auto prekriven ptičijim izmetom ili slojem skorelog blata, predlažemo da odvezete auto na klasično pranje sa puškiranjem.

Ko su tehničari koji rade za SprayOn?

SprayOn vas povezuje sa mrežom vrhunskih tehničara. Svi tehničari su nezavisni pružaoci usluga koji su trenirani i provereni od strane sprayon kompanije. Naš zajednički cilj je kvalitet, pouzdanost i zadovoljstvo korisnika. sprayon tehničari moraju da održavaju visoke ocene zadovoljstva korisnika tako da ćete uvek dobiti visokokvalitetnu uslugu. Vaš auto je u dobrim rukama!

Gde da parkiram auto?
Parkirajte tamo gde obično parkirate i mi ćemo tamo oprati vaš auto. Poželjno je da auto bude parkiran u hladu i na mestu gde se sva vrata mogu nesmetano otvoriti.
Da li mogu ostaviti bakšiš tehničaru ako sam zadovoljan pranjem?

Naravno 🙂

Šta se dešava ako pada kiša na dan zakazanog pranja?
Ako počne kiša, odložićemo vaše zakazano pranje dok se ne razvedri. Bićete obavešteni o tome putem poziva ili poruke.

Pranje automobila

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi osigurao da na našem sajtu dobijete najbolje iskustvo.

Obaveštenje:

sprayon neće raditi
od 20. Avgusta do 2. Septembra zbog odlaska na odmor.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi